My World

My World

Sunday, February 26, 2012

Senyummmm.. :D


Tima kasih kepada tuan yang tangkap gambaq ni.. tak perasan pulak bila dia snap gambaq kami masa kami tengah amek gambaq sendiri-sendiri.. :D

ok sedia..

 senyum..

 senyum lagi..

ok, done..heheh

dan ini la dia gambar yang terhasil: 
 :D

kek befday yang sangat syedapp..

InsyaAllah, we'll meet again.. :)

6 comments:

syuhada hassan said...

kat mana ni kak..besnya~hehe..both ov u sweet!

Ana Je La said...

kak ija comel..kak gee pn comel =)

lovely said...

salam..dik.

berry said...

wahhh comel nye. nampak sedap kek tu dah ngap ke belum.


Kalau nak beli kain batik, kain sutera atau bag jenguk-jenguk la blog saya.

http://nota-notakecil.blogspot.com/

NAL said...

sedap tgk kek tu..birthday sapa ni cgu?

huda R said...

sebenarnya suka baca sini sebab dulu suka baca blog heliza..since blog heliza dah takde, so sy baca blog ni :)

Post a Comment

Komen anda sangatlah bernilai...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...