My World

My World

Saturday, December 4, 2010

Sampai hati ko taknak pujuk aku... (Surabaya Part 3)


Bila ko merajuk aku pujuk ko..bila aku merajuk ko langsung taknak pujuk aku..

Tak pe tak pe..

alala majuk ye..

meh sini nak pujuk..

ko buat tak heran je aku majuk! tengok muka tu..haish

pujuk macam tak ikhlas je

ni gaye pujuk ape ni tutup hidung ni? haha..akhirnya terpujuk jugak aku.. :P


Hahaha sketsa entah apa-apa yang dilakukan oleh kitorang ni..tiada kaitan dengan yang hidup atau yang mati ye..hanya lakonan semata-mata..

Memandangkan pagi tadi bangun awal..banyakla masa ketika menikmati sarapan pagi..jadi apa lagi? Tangkap gambar banyak-banyak la dong..heheh

Sebenarnya aku baru saja sampai di hotel ni..terus mengupdate blog..hari ni pun tukar hotel lagi..nasib baik dapat online..

Hari ni kami banyak shopping ja..tengoklah apa yang dibeli ni.. :P





beg murah beg murah!

kekenyangan lepas lunch


gambar candid..gaya aku yang entah apa-apa tu

kat kebun pokok salak..

nak petik salak ni..tapi takut kena duri..hehe

yeaayy dapat jugak..yang telah dikupas..


Ok, dah abes jalan..pastu makan malam dan terus pulang ke hotel..

Esok petang akan berangkat pulang ke Malaysia..

Malaysia! nantikan kepulangan ku.. =D


p/s: Lepas cerita merajuk, cerita pasal ninja pulak..nk tengok? klik lah SINI

18 comments:

AfyzA said...

gelagat korang memang best...pandai gee jah bergaya..suka nengok...

Gee Jah Noor said...

ehe..mana ada pandai..heliza lagi pndai..sy ni men hentam ja gaya ni.. =D

AsHiya AeEn said...

u all So Sweet !!
Love !
keep in touch !

Muhammad Faizudin said...

sgt cantik gmbar2 akak gee and the geng ;)

Muhammad Faizudin said...

lawa2 gmbar akak gee and the geng ;)

Anonymous said...

c0mEy nyEr sis niE....SIS heliza p0wN c0mey..
Dua2 la C0mEy ..:)
saYE suKA tg0k dressup U aLLs ....<3

Kuasai minda said...

Best...!
Pasti jadi kenangan terindah...

Cakap dgn Heliza, kalau nak merajuk lagi, bagitau aku nak pujuk huhuhu....

Gee Jah Noor said...

AsHiya AeEn: ok, keep in touch..=D

Gee Jah Noor said...

Muhammad Faizudin: hehe makasih ya faizuddin..lakonan je tu.. :)

Gee Jah Noor said...

Anonymous: tengok dress kak ija dah la..akak xpandai dress up dress up ni..hee =D

Gee Jah Noor said...

Kuasai minda: nanti kalau dia merajuk sy suruh hang pujuk pulak no..ehe

Anonymous said...

sweet nyer . . =)

Anonymous said...

thumb up...!!
cayalah

cendera jiwa said...

dah jauh sgt ni pegi!
bila mau pulang?

shud said...

bestnye g holiday..nk buah tgn ek..

Gee Jah Noor said...

Anonymous: sweet ek? hihi

Anonymous: ape yg cayalah tu? hehe

Cendera jiwa: haha kangen sama sy ka? udah pulang ni..

shud: dh ade buah tangan..entry baru..hehe

Anonymous said...

cute kamoo :)

Gee Jah Noor said...

Anonymous: =D

Post a Comment

Komen anda sangatlah bernilai...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...