My World

My World

Tuesday, November 29, 2011

Tiannyerr.. Demam Campak..


Kesian dua anak buah aku..akhyar auliya dan azmil hafiz..dua-dua orang sekali kena demam campak..petang tadi sempat melawat mereka..masa pergi umah depa oya baru ja tidoq..memang keadaan dia nampak lemah..sebab demam sama..tapi adik dia semangat..siap ajak main-main..gelak-gelak lagi..

So hari ni tak dapat nak main ngan oya..pagi tadi mama dia col aku, dia nak cakap ngan aku..siap kata nak pi umah makndak..tapi buat masa sekarang dia memang tak leh kuaq umah la..memandangkan demam campak ni..semoga oya ngan azmil cepat sembuh ye..dah sembuh nanti boleh mai umah makndak.. :D


tiannyer die..



muka azmil yang tak puas hati takleh main handset..

2 comments:

Cik Bhulat said...

xpe demam campak kecik, xde parut sgt =) nanti besar jadi si cantik n si kacak

Korean Style Online said...

Nice blog that you have and good writing, continue and keep up a good work, sesekali boleh lepak kat blog saya korean clothing online / korean fashion online. have a nice day...

Post a Comment

Komen anda sangatlah bernilai...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...