My World

My World

Sunday, March 27, 2011

Heliza Helmi tiru gaya Maria Elena.. :D


Actually video ni direkod untuk program ija kat UUM pada 29 Mac, hari selasa ni..tapi gaya ija kat sini macam maria elena pulak..yang starting masa dia memperkenalkan diri..dah la style2 tudung pun lebih kurang ngan maria je..hihi..silalah saksikan video ini..




Yang part aku tu tak payahla tengok..tapi tentunya korang dah tengok kan..aku pun kena jugak masuk dalam video ni..isk2..aku dah cuba melarikan diri tapi telah dipaksa oleh kawan-kawan aku..hehe..so, nampak sangatlah lakonan yang tak berapa menjadi tu..yang lain-lain tu memang terror la..(boleh la korang jadi pelakon)..ija pulak memang pelakon pun, so sekali je rekod part die..yang lain pun sekali jugak..tapi part aku berkali-kali..sebab aku sangatlah malu..huhu

Untuk ija, goodluck untuk program hari selasa ni..ija akan memberikan ceramah berkaitan dengan temuduga dan beberapa topik lain..kalau korang nak tengok camna ija berceloteh, pergila UUM ye..yang mana dah kat UUM tu, silalah menghadirkan diri masa program tu..rugi korang tak pergi..he..

Aku pulak memang tak dapat jumpa ija selasa ni..memandangkan aku kat langkawi..kalau aku kat kampung aku (alor setar), kompem2 aku pergi..tapi apakan daya..lainkali la pulak jumpa ija.. :)

Sape yang belom kenal maria elena bolehla melawat blog dia http://peliks.blogspot.com/. memang orangnya sangat kelakar..

yang part ija tiru gaya macam dia tu leh tengok kat video ni..





so, korang boleh agak kan maghia ni orang yang macam mana..orangnya sangat best! aku pun dah jumpa dengan dia masa gathering blogger aritu..leh tengok kat SINI dan SINI..

maghia! windu la kat u! nak jumpa u lagi.. :D

Ok, itu saja..blog sudah update! yeaaayyy! tataaaaa :D


Heliza & Maghia


15 comments:

Anonymous said...

hola dan salam,
ade x tutorial cara pakai shawl mcm heliza dlm video tuh?

Gee Jah Noor said...

w'salam..takde pulak rekod cara dia pakai shawl..huhu

Haniff izhar said...

Comey2.. Hahahaaa..

La Petite Cherie said...

LOL Heliza and Maria memang very very cute!!

teh fatihah said...

cumei ngat pakai camni..simple but nice :)

deQna said :) said...

salam, :)

suara akq chumil sgt tawukk ! :D

Tak Suka Menaip said...

i like heliza dan maria elena....

Anonymous said...

eh kak alia ader..

iDa said...

best laaaa

cHiKakO PiNky said...

cara mneggayakan tudung ni sy rasa xde masalah sape tiru sape. sbb tu kan fesyen

deqsu said...

ala..kak ija dtg uum ke???
huhu..nsb la deqsu..xdpt jmpe kak ija coz dh xde kt uum..huhuhu

Sekamar Rindu said...

salam.....

singgah kali 1 sambil folo ur blog...

****1207

Anonymous said...

tersangatlaaaah minat dgn blok ni n pasal heliza
<3
she gorgeous. .akak pon :P

budak awam said...

saya kenal dgn maria.. dia sgt best :D

anda telah di tag utk segmen blog review.
sila follow>>
http://itsmesepul.blogspot.com.

utk cek yang anda telah di tag di sini>>
http://ennurazure.blogspot.com/2011/04/segmen-blog-review.html#axzz1Ivb067ED

terima kasih :D

Hayati Hamzah said...

both're pretty !

Post a Comment

Komen anda sangatlah bernilai...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...