My World

My World

Monday, May 2, 2011

Welcome to GeeJah Cafe.. :D



Akhirnya senang keja adik aku bila dah ada software yang control cc ni..asalnya dulu abang aku dah pasang, tapi banyak sangat masalah..lepas tu terpaksa buat secara manual..maksudnya orang mai cc, adik aku akan tulis time masuk, pastu dah habis adik aku kena kira sendiri berapa bayaran..memang agak pening la..

Tapi bila dah ada software baru ni, memang memudahkan dan tak memeningkan..ni semua kerja abang aku..entah la dari mana dia dapat software ni..he..tq chik!

So, di kesempatan ini..aku nak promote la sikit..sapa-sapa yang dok kat area kampung aku tu bolehla menggunakan perkhidmatan internet cafe ni ye..murah dan berpatutan..hehe..

Sekian sahaja, sehingga bertemu kembali..daaaa...

10 comments:

Anonymous said...

kat mana kg akak?sy pn dok a/s jgk.hehe

naseerpatah said...

kat mana cc ni, nak pi la..

Cik Tqah said...

hohoho..nnt km p..laju x?

amier said...

nnti sy dtg ehh..1jam bpe henggit nh??haha

Gee Jah Noor said...

meh2 semua dtg..kt batu 5 simpang 4..bleh tahan lajunya..hehe..1jam 2hinggit je..

soffya cik bulan said...

wahhh makin maju..
gee, geee dh krg berblog skrg ek?
pia pn bru nk aktif balik..hu

soffya cik bulan said...

npe my dear?
asal xde mood plk skrg..jom ek kite beblogging balik.rindu ah :)

nur_sakinah said...

salam...a.s area mna??? sy kuala nerang...btw.. nice blog =)

nur_sakinah said...

sala... a.s area mne?? sy kuala nerang.. =)

Gee Jah Noor said...

pia: huhu xtau la pasai pa pia..aritu ingat nak aktifkan diri balik, tp sekejap je aktifnye, pastu xaktif balik..he..nt nk tukar layout baru pastu baru nak aktifkan diri..pia teruskan la berblog ek...

nus_sakinah: dekat2 area antara tandop ngan simpang empat.. :D

Post a Comment

Komen anda sangatlah bernilai...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...