My World

My World

Sunday, February 13, 2011

Kau Selamanya..



Aku amat sayang kamu
Dari dulu hingga kini
Tak berubah ku terlena keranamu

Walau apa pun terjadi
Aku setia menyanyangi
Diri kamu kan berada di hatiku

Kau insan teristimewa
Dulu kini selamanya
Ku terimakan dirimu oh sayangku
Ku harap kau pun begitu
Sama-sama mencintai
Oh indahnya cinta ini bersamamu
Terimalah diriku seadanya sederhana
Ku berserah kepadamu Ya Illahi
Kau insan teristimewa
Dulu kini selamanya
Ku terimakan dirimu oh sayangku
Ku harap kau pun begitu
Sama-sama mencintai
Oh indahnya cinta ini bersamamu
Kau insan teristimewa
Dulu kini selamanya
Ku terimakan dirimu oh sayangku
Ku harap kau pun begitu
Sama-sama mencintai
Oh indahnya cinta ini bersamamu
Kau insan teristimewa
Dulu kini selamanya
Ku terimakan dirimu oh sayangku
Ku harap kau pun begitu
Sama-sama mencintai
Oh indahnya cinta ini bersamamu


Saja nak share video klip kau selamanya ni..ciptaan sepenuhnya oleh heliza helmi..video klip ni bukan official..heliza dan staf-stafnya yang hasilkan video ni..saja suka-suka..tapi best jugakla bila layan video klip ni..lagunya pun boleh tahan best..layan.... :)

8 comments:

asiah abd ghaffar said...

best sgt lirik lagu ni...smpaikn salam saya kt kak heliza..mmg sy pminat fanatik kak heliza..
bila la dpt jumpa die....kak heliza I LOVE U!

Affy Afiqah said...

nice.. sedap lagunye.. nk share juge la..leh??
tahniah to heliza.. lagu yg cedap.. :)

MahabbahOhAyin said...

ouh saya suka lagu ni secara tetibe!
double triple like!
;)

nn said...

sedap lagu dye. simple je ayat yang dye gunekan

nn said...

menariklah akak. heee

ayucinta said...

geejah ayu suka lagu ni...:)

misrerama said...

suka lagu ni..dh mula nyanyi2 dh..ehhehe

dieya said...

sukanyaaa....kak heliza cntik sgt! lagu pun best.penyampaian yg simple tp sweet

Post a Comment

Komen anda sangatlah bernilai...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...