My World

My World

Monday, January 24, 2011

Apa dah jadi?


Apa dah jadi..sampai sekarang tak update blog lagi..apa dah jadi...he...

Ni aku update dh..tapi bukan nak story mory panjang2 pun..cuma nak bagitau aku tak sempat lagi nak cerita pasal gathering blogger tuh..amek masa yang panjang gak nak update story pasal tu..so aku postpone dulu...

Banyak gambar yang akan diletakkan nanti..so biar aku buat pemilihan sewajarnya nak letak gambar mana..heh...

Sebelum gi gathering blogger tu, aku pegi jogging dulu..so aku letak sekeping gambar jogging untuk tontonan korang..daaaa =D




7 comments:

anith chan said...

take ur time.. :))

Anonymous said...

demam pn bleh p jalan2..:P

misrerama said...

jeles!!! :(

liyana said...

peeewitt! aweks cun p jogging :)

deqsu said...

waa..ruginye xdpt join..kak gee jah, t wt la gathering blogger kt area s.alam...eheeh=)

Siti Norlizawati said...

suke sgt bc blog gee jah.. so nk tngu udate yg br nie lg x sbr heee

soffya cik bulan said...

HUUUU SEDIHH...NK ITUTTTT

Post a Comment

Komen anda sangatlah bernilai...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...