My World

My World

Thursday, January 27, 2011

Video Stretching sengal 2.. :P



Dalam video sebelom ni, aku ngan ija wat streching tapi 4 step je..tu pun part kepala je..

So bideo yang ni sebagai pengakhiran stretching tu la..ija pulak guide..

Asalnya kitorang nak buat lompat bintang..aku memang dah ready la nak buat lompat bintang tu...sekali bukan lompat bintang yang dia buat..aku pun tak tahu nak klasifikasikan lompat tu sebagai lompat ape..

Aku pun main hentam lompat je lah..haha macam menari-nari dah aku kat bideo tu...

marilah saksikan.. :P





16 comments:

Cik Tqah said...

ni bukan lompat bintang gee.. ni lompat arnab

Gee Jah Noor said...

lompat arnab cmni ek? heheh

TESLAMARIN said...

link ngan blog saya

Hishyamuddin said...

lompat katak..hehe

Anonymous said...

kanggaroo laaaa...haha

Ieqa Swetluv said...

lor ade sambungan lagi.. sengal la kak ija ni haha

TengKu FarHa said...

haha comel lah eja...:)

Anonymous said...

senman yg terbek

soffya cik bulan said...

fuhhh, dengki2 :P

Anonymous said...

lompat sikatak lompat..lompat..haaa..cam tu la...hehe

Gee Jah Noor said...

haha mcm2 jenis lompatan korang teka ye..ni lompat suka suki namanya.. :p

myaa mieyra said...

huhu..bez sangat..nk lompat jgak!!!huhu

Ujang9897 said...

hihi..gila2..

misrerama said...

hahaha...lompat pun malu2..heee

shika shafiqah said...

hihi klakar la

strawberrycincau said...

haha..lompat bintang pling sopan aku pnah tengok..hehehe...

Post a Comment

Komen anda sangatlah bernilai...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...