My World

My World

Friday, January 21, 2011

Untuk apa cinta jika tidak sudi...


Hmmm bila takdak keja petang-petang ni camni la jadi nya...bosan..lalu teringat kisah dulu-dulu..

Heheh..tak de pape pun sebenarnya..tajuk entry ni pun sebenarnya aku ambil dari lirik sebuah lagu..iaitu tajuk lagunya adalah cuma aku...

Lagu ni berkisar tentang cinta yang bertepuk sebelah tangan..kita cintakan seseorang tapi dia tak suka kat kita pun..ha lebih kurang macam tu la..

Bila lagu ni dah keluar kat radio korang dengarlah sendiri yek..yang mana dinyanyikan oleh tak lain tak bukan si mata bulat heliza helmi.. =D pastu bolehla request kalau nak dengar lagi...

Ok, itu saja..sehingga bertemu kembali..heheh

Gambar Hiasan yang diambil dari google image


5 comments:

misrerama said...

bila nak kuar tu yer......heheheh..xsabau nak dgr ni... :P

HaNa HoNeY said...

pergh
saketnyer kne reject mentah2

aleen aiden said...

xpernah dengar plak rasanye lagu cuma aku.btw,gamba kat atas 2 suweet!hu3

Kuasai minda said...

Cinta kepada yang mencintai kita, itu akan menjadi lebih bermakna...

Cinta yang paling hebat adalah cinta kepadaNya kerana telah terbukti DIA sangat sayangkan kita dengan kurniaan nikmat yang pelbagai ini...

Anonymous said...

ermcedey kan

Post a Comment

Komen anda sangatlah bernilai...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...