My World

My World

Monday, January 10, 2011

Faizal Tahir & Siti Nurhaliza di AJL 25


Sesape yang belum tengok lagi faizal tahir nyanyi masa kat AJL semalam, silalah tengok kat video ni...




Memang dasatlah..pandai dia cari idea nak buat persembahan..walaupun tak live pun sebenarnya dia terjun tu..aku dengar-dengar orang kata la..tapi nampak macam live jugak kan..

Peserta lain pun tak kurang hebatnya..tahniah diucapkan kepada semua peserta dan tahniah kepada pemenang..keputusan yang agak mengejutkan..aku pun tak sangka..tapi itulah realitinya..sebab AJL ni bukan menilai penyanyi itu sendiri..tapi menilai lagu dan lirik..

Pastu aku suka sangat tengok persembahan siti semalam..dah lama tak tengok dia perform..meh kita tengok lagi sekali kat video klip bawah ni..nak tengok banyak-banyak kali pun ok bah.. =D





6 comments:

::nuRuLaDHar:: said...

waahhh..ridu CT..! uhukkk

Gee Jah Noor said...

rindu jugak..nak sangat jmpa dia..tp xtahu la bila tahun..he

miss_neeya said...

ft da best

Aezz ZuzaEast said...

huhu ... FT terjun pool time ni .. CT menari .. hebat !!

Gee Jah Noor said...

miss_neeya: ft memang best..

Aezz ZuzaEast: smuanya hebat2..

Hijau said...

best ar tgk siti mlm tur..

untuk dptkan lirik lagu siti layari http://liriksensasi.com

Post a Comment

Komen anda sangatlah bernilai...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...