My World

My World

Friday, January 28, 2011

Next video: jogging backwards..hahah :P


Aku dok update pasal video je..hahah lantakla..

Sebenarnya hari ni dah set nak cerita pasal gi island hopping..aku pergi pagi tadi..tapi disebabkan cerita tu panjang so aku postpone la dulu..

Aku suka lagi letak video..sebab dikala mood menulis panjang2 ni berkurang, senangla sikit..tak payah nak cerita panjang2..korang pun leh faham sendiri..hihi

Adeh yang pasal gathering blogger aritu pun tak update lagi..takpela biar blogger2 lain update dulu..aku update lambat2 sikit..heheh...

Ok, dah tengok kan bideo stretching Part 1 & Part 2..skang layanlah bideo jogging backwards pulak.. :P


video


2 comments:

SHaRKFiQ SSM said...

nimen qu paobu zai nali???

gee xnak follow balik Shark ke?? hehehe.. ;))

saraeisyabalqis said...

hahaha..comel2!sy pown besa wat gak backward2 ni..jogging care backward mmg berkesan tuk jatuh kual lentang;p:DD

Post a Comment

Komen anda sangatlah bernilai...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...