My World

My World

Tuesday, October 26, 2010

KAmi KEna SAbotaj!


Tengah syiok-syiok tidor, hampir-hampir mimpi indah pada waktu itu, aku dikejutkan oleh satu cahaya beserta dengan bunyi 'klik'..ohh noooo, penumpang di hadapan telah mencurik ambil gambar kami..aku, roshni n ain..

Kami baru ja pulang dari pekan kuah..lebih kurang jam 10.40 gitu...kami bertiga yang dok di seat belakang tu memang keletihan sebab pagi tadi dah bawak students p lawatan, petang nya kuar lagi..ada urusan penting, pastu malam pn kuar lagi..keja kuar ja..hehe...

Mungkin jugak baru lepas makan, tu sebab leh tertido..papepon time kasih kat orang yang tangkap gambar ini..sebab ada gambar ni, ada la idea aku nak mengarang blog..tadi masa makan, aku ada terfikir nak tulis blog..tapi ada rasa malas sikit..tu sebab tak amek gambar makanan aku tadi..lau tak leh tunjuk gambar oblong daging yang aku makan tadi...emmm marvelllooousss...sehingga menjilat jari..hehe..

Pasal gamba tido ni, aku nak cite sket masa kat ums dulu, aku ada gak la tertido dalam kuliah..maklumlah ngantok sangat..mintak maaf la lecturer ye..tapi aku tido tu bukan la lama..sekadar menghilangkan rasa mengantok pastu sedar dengan sedar-sedarnya la..hehe..

Ada skali tu masa aku tido, si dira, kawan aku leh p curi tangkap gamba aku lak..isk2 suke betol tangkap gamba aku ni...ha korang tengok la gamba aku yang memang tengah tido dengan nyenyaknya...haha...

comel jugak bila aku tengok..heee perasan lak...

moral of the story: pasni kena berhati-hati bila tertido..nanti orang amik gamba kita..hehe

2 comments:

atiesha said...

yg penting bulu mata melentik tuh gee :P

Gee Jah Noor said...

tu aset tu..hahaha

Post a Comment

Komen anda sangatlah bernilai...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...