My World

My World

Wednesday, October 13, 2010

Mee Bodo...

Ape la korang pikiaq kan bila tengok tajuk ni...adakah mee itu bodo? Mee apekah yang bodo itu? Macamana boleh jadi nama mee bodo? Haaa meh cni nk cerita...sebenonye mee bodo ni mee yang simple sangat-sangat...yang bila kita masak takde letak sayur @ ayam ke daging ke..lau ada pon mungkin letak telur sedikit..tapi penah tak anda makan mee yang simple macam ni tapi rasa dia best sangat...sodap..hingga menjilat jari..huhu...

Kalau kat umah aku, family aku panggil mee tonggek..hehe..pelik je nama ni..tapi kalau takdak bahan-bahan yang cukup, mak aku pon wat la mee tonggek ni..leh tahan jugakla rasanya...abes jugak aku makan...

Tapi apa yang aku nak cite kat sini..mee simple yang paling besh yang penah aku makan..yakni kat sabah..haha jauh bebeno ye..masa study kat ums dulu salu jugakla makan mee ni..pastu bila dah abes stadi, lama dah la tak makan mee ni...baru-baru ni la, ari ahad 10.10.10..aku pon makan mee ni setelah lama tak makan...ermmm marvelloousss..ditambah dengan tauhu n fishcake ke ape ntah tu..yang menambahkan rasa sodap lagi, makan ngan lada sabah...fuyyooo rasa dia..menyengat.. ni la gambo mee bodo yang sedap ni...

maap la ye..struktur mee ini udah tidak cantik..sebab dah makan baru teringat nak amek gmbo...hehe..

aku pon taktau nama mee ni ape..suke suki aku jela letak mee bodo..hehe...oh ye..ada 1 lagi yang aku sukee sangat kat kedai ni...milo ais die...Ya Allah sedap sangat...memang kaw abes la...lau boleh setiap ari nak minum milo ais kat situ..heeee...

pastu kan sempat lagi la bergamba yang bermacam-macam pose ini...
masa ni aku teman kawan aku photoshoot studio sempena konvo die...k, enjoy this picture.. :P

semuanya makan mee...

milo ais yang sangat-sangat besh..

yeeaaay dah konvo...(bak kata kawan aku..hehe)

merah menyala...sampai purse pon merah...haha

4 comments:

lAl said...

haahahaha... poyo ja tajuk... terkejut aku.. :P

Gee Jah Noor said...

hahaha...tu la tajuk bikin gempaq.. :D

| (¡,^^) puut puutt~ | said...

saspenn tol kgee ni hiahhh

Gee Jah Noor said...

kikiki...baru la best.. ;)

Post a Comment

Komen anda sangatlah bernilai...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...