My World

My World

Thursday, October 7, 2010

Microphone..


Hari ni aku kena bertugas untuk mengawasi pelajar PMR yang akan masuk ke dewan..untuk subjek Sains paper 2..aku dah agak mesti kena guna microphone bila bercakap..haha lawak pulak rasanya..cikgu takut ngan microphone..haha..bukan tak pernah cakap guna mic..penah la aritu masa kelab rekreasi n pelancongan..n masa pektikel dulu pon penah ckp kt perhimpunan..tapi bila dah lama tak cakap guna mic ni nerves la jugak kan..

So aku pon memberanikan diri bercakap tadi...ok je sebenarnya..saja rasa nerves..bila dah bercakap banyak kali tu rasa makin tenang la pulak..hehe...rasa confident la sikit...ni sebagai prektis untuk aku jugak..nanti kena jadi ketua guru bertugas ke, tak ke cuak masa tu kan...so pasni aku kena lebih berani...

Bukannya apa..aku ni low profile sikit kat sekolah...chewahh...dalam kelas tu biasala bercakap ngan students ja..lau kat perhimpunan ka, ceramah ka apa-apa ja, ada cikgu-cikgu lain yang lebih senior n berpengalaman..jadi segan la kat depa..tapi tu la lau nak segan je, sampai bila kan...so aku dah berazam mulai tahun depan aku nak jadi lebih berani...pasai pa tahun depan? sebab tahun ni dah nak abes sekolah dah pon..alang-alang tahun depan jela..jadi, cuti sekolah nanti leh la aku p bertapa dulu menuntut ilmu...hehe...

tu ja cerita aku sedikit sebanyak tentang microphone...daa... ('',)

2 comments:

lAl said...

nyanyi la sebijik!!!ahahaha

Gee Jah Noor said...

tobat la xmau...jenuh banjir sek nanti..huhu

Post a Comment

Komen anda sangatlah bernilai...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...