My World

My World

Wednesday, August 17, 2011

Baju raya macam baju pengantin la pulak.. :D


Alamak..baju raya aku macam baju pengantin la pulak..bila aku test tadi memang meriah sungguh baju rayaku itu..ni yang terpikiaq banyak kali nak pakai ke tak ni..huhu..dengan bling bling nya yang merelit merelap..

Kalau simpan untuk buat baju tunang pun ok jugak tu..wakaka..tapi bila tahun aku nak pakai..so bila pikiaq balik pakai jela raya nanti..apa salahnya nak terlebih bergaya raya nanti.. :D

So aku tak boleh nak upload lagi gambar baju raya aku tu..tunggu la aku pakai masa raya nanti lepas tu baru aku upload kat blog aku ni..aci ok..

Kain yang aku beli untuk buat baju raya ni aku beli kat bandung haritu..memang meriah kain nya..kat bandung kan kaya ngan kain pasang yang cantik-cantik...pastu aku upah sorang mak student ni..esok aku balik kampung..so aku nak bawak balik baju raya ni siap2..sekali ngan kueh raya yang aku dah beli..ada cikgu jual kat sekolah..kuih dia memang best..tahun lepas aku dah beli..

Tapi kan, bila pikir balik lagi sekali..raya ada lebih kurang 2 minggu lagi..sempat lagi kalau nak pi cari baju lain..tapi tak baik pulak membazir..tapi tengokla keadaan macamana..(banyak pulak tapi)..kalau tak jadi beli baju lain pakai baju ni jela raya nanti..hantam sajalah.. :D

Ok, tu ja cerita..nak p masak memasak pulak..sebelum memasak sempat lagi update blog..hihihi..daaaa..

p/s: pasal baju raya pun nak cerita..haha..suka hati la, blog aku kan, memang aku punya cerita la.. :D


2 comments:

~Nana 귀여운~ said...

bukan selalu dapat pakai baju bling2 kak...alang2 dah beli baik pakai..xde la terbia baju 2..cian die tau..huhu

Gee Jah Noor said...

betui3..kena pakai la raya nt.. :D

Post a Comment

Komen anda sangatlah bernilai...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...