My World

My World

Saturday, August 20, 2011

Berbuka Puasa di Hotel..




First time aku buka posa kat hotel..Ya Allah manyakkknye makanan..sampai tak tahu nak makan apa... :D

Dapat berbuka puasa kat hotel ni pun sebab kebetulan aku datang KL dan kebetulan kawan aku dijemput untuk berbuka kat hotel..so kebetulan dia pun bawak aku sekali la..hehe banyak pulak kebetulannye ye...


on da way nak pegi bukak posa..


laksa yg beshhh...


ni 2nd round..1st round dah makan nasik..


Malamnya tu, aku ikut ija lagi..kali ni pergi angkasapuri pulak..ada program Bicara Rakyat..secara langsung kat TV1 kul 10malam..program yang berunsur perbincangan dan juga perdebatan..yang menampilkan ahli panel Dato' Ahmad Tamimi Siregar, Hafiz Hamidun dan Heliza Helmi..tajuk perbincangan adalah 'Semarak Kemerdekaan'..

Best la dapat tengok secara live..banyak pengalaman yang aku kutip..tengok macamana dorang bercakap secara formal, berdebat...boleh jugak aku aplikasikan dalam bidang aku..bidang pendidikan...thank you so much much to my friend yang sentiasa bawak aku gi program ko..aku ni menyibuk je la kan..he..dan time kasih sebab melayan aku tatkala aku datang kl..walaupun sesibuk mana pun ko, ada jugak masa ko untuk aku...i lap u lah my pren.. :D

Malam ni aku akan pulang ke langkawi..nanti aku nak update story aku pegi tengok ija shooting untuk moderator manjadda wajada lak..aku kutip pengalaman lagi..hee..ok, cau dulu..daaaa..


2 comments:

Wani said...

wooot.
heliza lahhhh:)

Gee Jah Noor said...

wani: trjmpa dia..hehe.. :D

Post a Comment

Komen anda sangatlah bernilai...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...