My World

My World

Sunday, August 21, 2011

Masak dengan kasih sayang, tak sodap pun jadi sodap.. :D



Aku bukannya pandai masak pun..main hentam ja..tambah-tambah cucuq cempedak..baru 1st time buat..kalau kat kampung, mak yang buatkan..so apa lagi, buat resepi sendiri sambil merujuk kepada resepi internet la..he..

Jadi mai kita tengok komen-komen orang yang makan masakan aku ni..aku dah macam intebiu anak sedara aku ja gaya ni.. sebab perangai ija yang childish ni memang tak boleh dibuang dari dirinya..tambah-tambah bila dengan aku, memang kanak-kanak dia tu menjadi-jadi.. :D

Enjoy this bideo...


Lenkali aku masak lagi untuk ko ye..suke tengok bila ko makan sampai habish..

p/s: aku tengok cerita rona roni makaroni..dalam cerita tu la tak pandai masak pun tapi bila masak dengan penuh kasih sayang, teruih jadi sodap..hehe..entah lah ye..


5 comments:

~Nana 귀여운~ said...

comei heliza time tgh makan..ngeeeee..

Hair!z@n Hak!ar said...

masak dgn ksh syg? ksh syg 2 sape? huhu

Gee Jah Noor said...

Nana: apa yg dia buat pun comey.. :D

Hairizan: kasih syg tu sejenis makhluk jgkla..hehe

iEdALoVa said...

amboi gee, best nya jalan2 rata hgpa nuh. siap upload video mkn2 lam keta lg. gee cemana nak buat blog secantik hg ni. aku tgh cuti ni, ni la chance online lama2.

Gee Jah Noor said...

biasa ja blog aku ni..aku download template kt the cutest blog on the block..hg try cari kt ctu..byk template cantik2..

Post a Comment

Komen anda sangatlah bernilai...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...