My World

My World

Saturday, November 27, 2010

Cinta ibarat kurap..makin digaru makin sedap..hahaha

Ada sesiapa pernah dengaq pepatah ni tak? aku dengaq pepatah ni daripada roommate aku masa aku study kat ums dulu..memang menggelikan hati bila dia sebut pepatah ni..ketawa terbahak-bahak la jugak...hahaha

Takda benda pon aku nak cerita sebenarnya..cuma nak kongsi video lagu kangen band ni..'yakinlah aku menjemputmu'..

Suka sangat lagu ni..aku ada letak kat blog aku sebelum ni..tapi dah buang sebab aku banyak letak video..jadi gangguan pulak kalau nak letak video bila ada lagu ni..so nanti bila dah aku tak nak letak video baru aku letak balik lagu..tapi mungkin lagu lain la pulak...

video

sebenarnya lagu ini ada kenangan untuk aku...sob2 :(

ahhh lupekan semua kenangan itu!

p/s: esok aku akan update cerita sepanjang aku berada di kenduri kahwin sepupu aku (kelmarin dan hari ini)....ada kisah aku berdating..hakhak.. :P

2 comments:

IFA Athirah said...

Sedap2xlgu die!!mmg memori tol la lgu ni..waduh2x

Gee Jah Noor said...

sedap hingga menjilat jari..hehe

Post a Comment

Komen anda sangatlah bernilai...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...