My World

My World

Monday, November 22, 2010

Aku keje Part Time


Uissh cuti sekolah pon koje...dasat jugak cikgu gee jah ni...huhu..
Bukannya apa, cuti sekolah ni kan banyak masa senggang..oleh itu gunakanlah masa dengan sebaiknya kan...

Eh eh bukanlah aku keje..aku tolong adik aku je..baru hari ini aku menolong menjaga Cc ni...sebelom ni aku datang jengok-jengok je..hehe...sejak cuti sekolah ni kan aku tak lekat kat rumah..baru hari ni aku tak ke mana-mana..berehat di rumah aja..Tu yang aku mai tolong jaga Cc ni...bagi adik aku rehat lak..haha..baik sungguh bos ni ye...oppsss terbocor rahsie pulak...ngeeee

sambil-sambil dengar lagu kat youtube.. =D

Dulu aku dah cerita sikit-sikit pasal kedai aku ni..boleh tengok kat entry ini.. so sekarang dah tiba masanya ku kenalkan kedai aku ini...

Gee Jah Network & Resources

Aku cuma memantau dari jauh je..aku kan dok langkawi..cuti sekolah je aku balik kampung la..so urusan kedai ni aku serah 100% kat adik aku..mak, abang aku dan anak-anak sedara aku pon turut membantu..

yang kat pintu tu mak aku la tu...

Sape-sape yang rasa nak online kat kampung aku ni leh la datang Cc aku ni..hehe...perkhidmatan lain yang aku sediakan seperti tersenarai pada gambar di bawah... :P



Dan kalau ada sesiapa yang berminat nak menggunakan perkhidmatan kedai aku ni, nak tempah t-shirt ke, nak tempah plat number ke, banner ke signage ke boleh lah hubungi aku...cewaaahhh... ('',)


cop mohor aku..hehe

12 comments:

DARI DIRI BALIK KE DIRI said...

bOleh join jd pereka grafik x???
hahaha

Gee Jah Noor said...

boleh..kalau tak berbayar..kalau berbayar tak mampu lagi la..hehe...
empayar ni baru dibuka..belom maju lagi pon..

Kuasai minda said...

Tahniah...Nampak dah berjaya memulakan diri sebagai usahawan. Hebat sungguh..!

Gee Jah Noor said...

hehe belom berjaya lagi..baru sangat start bisnes ni..btw, thanks..

skunksenn zone said...

waa bisnes minded jgak rupanya erk hehehehe gudluck erk...

Gee Jah Noor said...

hehe..warisan zaman berzaman.. =D

Rosnizah said...

wah...bestnya Gee dah ada business s'diri kat kg. rupanya. seronok lah coz boleh ngadap pc hari2.

Gee Jah Noor said...

hehe..memang hari2 la ngadap pc..anak2 sedara smua yg kecik2 pon dah ada fb..haha

DARI DIRI BALIK KE DIRI said...

sng2 g ma melawat cc kita dkt jln pantai tengah lgkwi...bersebelahan kedai top-up hotlink.

Gee Jah Noor said...

oowh ada cc jgk ek..insyaAllah kalau gi pntai tgh tu sy singgah2 tgk cc tu..hehe

DARI DIRI BALIK KE DIRI said...

cc x bsr na pn...tp diuruskn olh kwn...(ceh ayt skema g 2)aahhahah

Gee Jah Noor said...

okla tu..ingat cc sy ni besar ke? pc pon ada beberapa ja..huhu

Post a Comment

Komen anda sangatlah bernilai...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...