My World

My World

Tuesday, November 30, 2010

Tolong Jangan Kacau Saya..


Boleh tak jangan kacau saya..jangan ganggu hidup saya lagi...saya dah penat tau tak..dari semalam lagi saya pening memikirkan hal ini..biarlah saya bawak diri ke suatu tempat..sapa pun tak boleh kacau saya lagi...

Hahah..macam bersandiwara pulak aku ni...sebenarnya ada cerita di sebalik ayat di atas ini..

Macam ni ceritanya...aku memang tengah sibuk ni..sibuk mengemas barang..sebab esok aku akan berangkat ke suatu tempat..dan lusa pun berangkat lagi ke suatu tempat yang aku telah plan sekian lama..nak tau perkembangan aku? nanti aku akan update..heheh..mungkin jugak ada yang dah tahu.. =D

Dari semalam lagi aku pening dok menguruskan hal-hal ini..Alhamdulillah dah settle..dan hari ini aku pening nak bawak baju mana lagi untuk berangkat esok...dok sambil-sambil mengemas leh lagi menulis blog..

baju mane lagi ni nak bawak ni? susah betol nak buat keputusan..heheh

Dengan kat luar bilik aku ni anak-anak sedara aku buat hal..dok bising-bising, pastu yang kakak nya mengadu lah kat mak ndak nya ni..

Kakak: Mak ndak mai tengok ikmal ni..dia tak mandi lagi...pastu dok kacau-kacau orang...

Aku: Ikmal ni nak kena ni..satgi mak ndak keluaq siap la..

Macam tu la lebih kurang ayat nya..Tapi aku masih tak keluar bilik pon.. :P ..so memang ada kena mengena la dengan ayat aku di atas kan...tolong jangan kacau aku..hehe..biasa la budak-budak ni..sabar je lah dengan kerenah mereka...

Ok lah, nak sambung kemas-kemas lagi ni..bilik aku pun dah bersepah ni...cau cin cau...

8 comments:

Cik Tqah said...

taw..gee nk g surabaya kann.. eh..kt sane baju renang murah x ek... ape yg besh kt sane ek..nk swuh gee beli ape pon xtaw.. kain2 murah ke?hehe

Gee Jah Noor said...

alaaa cik tqah ni dh bocor rahsie pulak..hehe
xtau la hrga kt sana mcmmana, apa yg best kt sana..nak kena p tgk dulu..kuhu..cik tqah nak kirim baju renang eh?

ellya said...

wow2 pegi surabya, nant bawak buah tgn byk2 tuk org di langkawi naa..hehe

Gee Jah Noor said...

banyak2 tu kena bg duet lah..setakat 1 tu bolehlah g belikan..hehe

Nuryani said...

wahh. kak gee jah nak pegi mana cuti2 sekolah nie?nak ikot! hehe

cute1986 said...

sila update kat saya jika kain murah dan cantik2 yee

Gee Jah Noor said...

nuryani: jum2..pegi indon..yani dok dalam luggage ye..hehe

Gee Jah Noor said...

ain: baiklah, saya cuba contact kamu kalau ada kain murah n cantik.. =)

Post a Comment

Komen anda sangatlah bernilai...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...