My World

My World

Friday, November 12, 2010

Wondergurlz bercanda-candaan.. :P

Ari bekerja fokus kat keja..hari minggu kita bercanda la pulak...hehe..asalnya pagi tadi nak memasak beramai2 tapi disebabkan ada masalah yang tak dapat dielakkan, kami geng wondergurlz pon makanla kat luar...

After lunch tu, kami membuat keputusan untuk keluar...nak men bowling n shopping2...(kemarin kan gaji masuk)..hehe..

minum air dulu...



tak cukup ahli wondergurlz, ade yang takmau juin...

masa ngah men boling tu ada kawan aku bagi cadangan gi karok..apa lagi setuju je lah..lama gak tak menjerit2...sebelom tu gi makan dulu..kelaparan akibat tenaga banyak digunakan untuk bermain bowling sebanyak 3 games...ahak...


sebelum gi karok jangan lupe ye, kite gi tempat ini...

solat asar n terus tunggu maghrib...

next destinations..jeng jeng jeng...

jum karaoke sepuas ati...lalalala

waaahhh sangat seronok ini hari..kerana telah menghabiskan duet..abesla.., gaji bulan depan masuk lambat tu..takpe2, duet boleh dicari..kebahagiaan sukar dimiliki (tiru ayat namie)...hehe

7 comments:

Tqah Nasir said...

wah wah..suke betol die g men boling.. kami xreti men boling..tgn pengkaq

cute1986 said...

memang sangt best pastu karoke 2 jam hehe

Gee Jah Noor said...

tqah: jum kta men..meh kami ajaq..hehe

cute1986: sangat besh..smpai ilang sora..haha

nafysha masry said...

best kot ! hehe :D

Kuasai minda said...

Best...bercanda dan berhibur sekali sekala, hati jadi happy, fikiran jadi tenang, minda akan jadi hebat...

Namie Amir said...

owh..sori..i bukan takmo join tapi misi pencarian kain batik n kain pelekat belum terlaksana..hoho..xpa2..nnti kita lawan dua :-)

Namie Amir said...

"duet boleh dicari..kebahagiaan sukar dimiliki"
uwaaa...sori kalau ayat kami ni menghantui hidup hampa..hoho~

Post a Comment

Komen anda sangatlah bernilai...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...