My World

My World

Tuesday, November 23, 2010

InsyaAllah Female Version

Aku betol-betol teruja bila dengar lagu Maher Zain...dulu aku gila dengan lagu For the rest of my life...(sampaikan aku wat ringtone untuk mesej aku)..sekarang aku jadi tak keruan dengan lagu insyaAllah pulak...

Mesti semua dah penah dengar Maher Zain nyanyi InsyaAllah kan..ni aku letak bideo Heliza Zain pulak..eh suka ati aku je..Heliza Helmi lah...hehe...

Tapi sayangnya sikit saja dia nyanyi..



Nak buat permintaan la..'ija, aku nak dengar ko nyanyi lagu insyaAllah sampai abes..upload la kat fan page..' (Macam la dia baca blog aku..) hehe

Takpe, nanti aku jumpa dia aku amek sendiri kat dia full version punye..amboih2 macam la dapat.. :P

ok, ni ada lirik lagu insyaAllah..leh la korang intai-intai..penuh dengan intipati yang sangat bermakna untuk kita jika kita menghayati lirik lagu ni..

Everytime you feel like you cannot go on
You feel so lost
That your so alone
All you is see is night
And darkness all around
You feel so helpless
You can’t see which way to go
Don’t despair and never loose hope
Cause Allah is always by your side
InsyaAllah x3
InsyaAllah you’ll find your way
Everytime you can make one more mistake
You feel you can’t repent
And that its way too late
Your’re so confused, wrong decisions you have made
Haunt your mind and your heart is full of shame
Don’t despair and never loose hope
Cause Allah is always by your side
InsyaAllah x3
InsyaAllah you’ll find your way
Insha Allah x3
InsyaAllah you’ll find your way
Turn to Allah
He’s never far away
Put your trust in Him
Raise your hands and pray
OOO Ya Allah
Guide my steps don’t let me go astray
You’re the only one that showed me
the way,
Showed me the way x2
InsyaAllah x3
InsyaAllah we’ll find the way

Video bawah ni yang Maher Zain betol2 punye nyanyi...

10 comments:

Heliza Helmi said...

ahaa!!! bagai bulan jatuh ke riba.. hari ni InsyaAllah aku haplod full version punya ye.. laju kan aku.. hehehe

Gee Jah Noor said...

wahhh lau camtu aku kena wat entry baru yg full version punye la..hehe..thanks mu... =D

liyana said...

wahhh mmg terbaek la :D

Gee Jah Noor said...

liyana: nt kte tgk yg full version lak..hehe

deqsu said...

waa..nk tgk jgk...dr stat k.ija dok post lgu maher zain kt fb lg dh wt request..huhu..kak gee jah..dh ade t post kt blog ek..hehe=p

Gee Jah Noor said...

okeh..nt dah ada yg full version nye akak letak kt cni, k...sebelom tu sabo2 dulu ye.. =D

Iqin said...

female version !! wahhh :) suke2 !

Gee Jah Noor said...

tggu full female version lak, k..hehe

deqsu said...

huhu..orite2....=p

Gee Jah Noor said...

eh dah ada tau yg full version..dh tengok lom?

Post a Comment

Komen anda sangatlah bernilai...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...