My World

My World

Tuesday, November 23, 2010

InsyaAllah Female Version (Full songs)...

saje letak gamba die..hehe..

Yeaayy dapat jugak yang full version ija nyanyi InsyaAllah..entry sebelom ni kan aku letak bideo separuh je ija nyanyi...kebetulan memang arini dia nak letak lagu InsyaAllah full version punye..so aku amek la kat fan page die..hehe..Thanks to ija..

So meh kite tengok ija nyanyi lagu InsyaAllah sampai abes..enjoy this song ok!



ija kata dia suke-suke je rekod lagu ni...

walaupun dia kata suka-suka ja rekod, aku tetap suka lagu ni.. ('',)

10 comments:

RoSs_NiE said...

ohh gee jah tong..i dh mentengok..nak karok lagu ni la..hikhik

Gee Jah Noor said...

jum2..i men gitar u nyanyi ek..kt tempat karok xde lagi minusone ni...hehe

RoSs_NiE said...

errkk..nnt i bw minus one sendiri la..
i dah mendownload lagu maher zain..sesaja nak melembabkan berok band dan tnyata mmg brjaya

Nuryani said...

wahhh..sedapnye kak ija nyanyi..
hehe.untung kak gee jah dpt kwn bek nan dya. ^__^

Gee Jah Noor said...

ross_nie: berokben tu mmg senang je nak melembapkannye..lau nk bagi lembap lagi, taruk air sikit..lg lembab..hehe..

download lagu barakallah lakuma jugak..best..

nuryani: hehe..bersyukur dgn apa yg ada.. =)

miss sue said...

best nye kan gee jah..bff kak ija..sedap lagu ni

Gee Jah Noor said...

hee..biasa ja..setiap org mesti ada bff kn..
mmg baest lagu ni..

Anonymous said...

sedapnye..rasa nak makan gitu..hehe

Gee Jah Noor said...

cik Anon: suara xleh mkn..huhu

Sue Sumie said...

SANGAT BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post a Comment

Komen anda sangatlah bernilai...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...