My World

My World

Saturday, November 13, 2010

Kasutku Dibakar..

Tolong jangan tiru aksi ini! aksi yang sangat ganas yang tak pernah dibuat orang..haha...ade ke patut sebab nak nyalakan arang yang tak menyala-nyala tu, budak-budak umah aku suh amek kasut yang dah tak pakai tu untuk membantu menyalakan arang...depa kata getah leh tahan lama untuk nyalakan api...kasut aku la yang menjadi mangsa...haha

Gelak guling-guling dibuatnye...last2 skali kasut yang baru mula terbakar tu mengeluarkan bau yang kurang menyenangkan...tu yang kasut tu ditarik balik...dan jadila seperti gamba di atas...wakakaka lawak sungguh..pastu dak-dak umah aku n termasukla aku skali cuba menyalakan arang tu..akhirnya misi berjaya la..

Cite pasal kasut di atas tu, kasut tu kasut yang aku pakai gi keje...tapi dah lama la rosak..so terbiar je camtu..tu yang aku dermakan untuk wat nyalakan arang...haha

So skang ni aku salu pakai kasut yang dibawah ni untuk gi keje...aku suke sangat kasut ni sebab sangat selesa..ni la pes time aku beli kasut mahal..mahal ke? tak la mahal sangat sebab ada less 50%..aku beli kat Sogo..


Kasut keje aku seterusnye adalah wedges di bawah ni..disebabkan selalu sangat pakai, dah rosak dah..so skang terbiar saje di luar umah..


Meh tengok kasut sukan pulak..kasut yang aku beli masa gi beijing...barangan China je..biasala bukan la ori kan..hehe...tapi aku suke la kasut ni..cuma takleh pakai lama-lama sangat...agak menyakitkan kaki..aku pakai masa ari sukan sekolah...


Kasut jalan-jalan la pulak..aku sangat-sangat suka kasut ini..import dari sabah tu..hehe...nak kata selesa tu ok jugak la..tapi jangan pakai terlalu lama la..sakit kaki jugak...

And yang latest skali aku beli kasut di bawah ni...tapi aku pakai sekali je..memang tak mesra alam langsung..baru pakai kejap je terus sakit kaki...so aku wat simpanan je la kasut ni..huhu


takde keje kan aku ni..gi cite pasal kasut lak..haha..suka ati la kan.. :P

6 comments:

mizz D said...

ur sport shoes look so clean!haha

Gee Jah Noor said...

baru pakai beberapa kali je...hehe.. :P

Tqah Nasir said...

hohoho.. len kali kalo xnk saket kaki..gee kene geget dl kasut tuh taw.. kami slalu wat cm2..kasut kami sume xsaket kaki sgt la..

Gee Jah Noor said...

dulu penah wat tapi sakit gak..tu yg malas nk gigit dh..xpe, nt nak cubelah lagi..syg je kasut tu lau xpakai..heee

zm said...

sy rase kasut v**** sume sakit2 kot. sbb keras2 agaknye.. mahal tapi xcomfort sgt..pd pndpt sy lah.coz byk dh kasut v yg hanye pkai beberape kali saje..

Gee Jah Noor said...

aah betol2..baik amek yg mhl & comfort macam crocodile ke polo ke scholl ke..

Post a Comment

Komen anda sangatlah bernilai...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...