My World

My World

Friday, November 26, 2010

Saya ikuti segmen: SAYA SUKA BLOG AWAK LA !


SAYA SUKA BLOG AWAK LA oleh Mr. Ben Ashaari

*Tiba-tiba ja aku rasa nak juin segmen ni..lepas tengok kawan-kawan aku juin..tak salah kan tak salah kan aku juin...

SAYA MENGETAHUI SEGMEN INI DARI BLOG Cik RoSS_NiE yang merangkap kawan dan juga ex-housemate saye..

Ok, bawah ni aku list kan 5 blog yang aku suka baca dan skodeng-skodeng dan menempek di blog mereka hari-hari..

Aku suka baca blog Cik Epal ni sebab dia ni sempoi dan kiut-miut orangnya..banyak cerita-cerita lawak dia sampai boleh buat aku tak kering gusi...Pastu blog dia ni simple dan kemas sekemas orangnya..hehe..lagi 1, dia ni suka melayan aku..haish lain pulak ayat aku ni..maksudnya dia tak kan ketinggalan untuk membalas semua komen orang-orang yang komen kat blog dia..termasuklah komen aku...untuk Cik Epal, anda seorang blogger yang sangat rajin... :P

Irine oh irine..Nape la kamu kiut dan comel sangattt...suka tengok gambar-gambar irine ni..Irine ada jugak share tips2 nak berblog, tips pakai inner muncung tu, ha tu yang aku suke..aku pon leh aplikasi kat diri aku ni..thanks irine..Orangnya jugak peramah dan aku happy sebab dia reply gak komen aku kat facebook dia..aku tak mengharapkan dia komen pon tapi bila dia komen rasa terharu jugak..mau taknye, ramai giler follower blog dia nih..hehe gud job irine..

Aku panggil Atin la kat Fatin Liyana ni..comel pulak nama Atin ni..dan secomel orangnya..aku kagum dengan dia ni sebab dia bakal dokter..dalam masa yang sama, aktif berblog..memang rajin sungguh dan mesti pandai membahagikan masa ni..pastu rajin melancong lagi..tolong share kat akak tips2 membahagi masa nih..hehe tiba-tiba pulak...Pastu aku suka tengok gaya-gaya posing dia, dah macam artis pon ade dah..Ok Atin, teruskan berblog walaupun sesibuk mana anda..hehe

Ohh ni lagi sorang yang aku suka masuk blog dia..Cik Nadia @ Puan Nadia ni walaupun umur dah 27, tahun depan 28 la kan..mukanya alalala tak macam umurnya..awak makan ape Cik Nadia? memang awek muda sungguh..dia dan suaminya sama-sama padan dan sama-sama comel bila bergambar...Letak gambar comel-comel lagi ye Cik a.k.a Puan Nadia...

Hai Pia...Aku selalu jugak skodeng-skodeng blog Pia ni..dia ni usahawan berjaya ni..aku pernah beli tudung kat dia..sesape nak beli tudung ke inner ke leh la masuk blog dia..eh sempat promote lagi..si Pia ni orangnya ramah dan stylo gitu..suka tengok dia dressing jugak..banyak tips-tips yang dia kongsi kat blog dia..dan yang paling penting dia pon bakal jadi cikgu macam aku..heheh..


Banyak lagi blog yang aku suka, tapi 5 ni memang terbaikk lah.. :D


18 comments:

magnoliapert said...

mereka sangat bertuah :D

Gee Jah Noor said...

adik pert ni pon comel sgt..tp dah xcukup korum nak letak.. =D

cute1986 said...

weii tak der no nama blog check heheh

Gee Jah Noor said...

hahah..ain nak gak ke ade name? cuba wat macam roshni promote contest ape2 ke, leh ceq lin kan ke blog hg..hehe

NadGorgeous said...

soffiya cik bulan!
nak terjah.. hehe

cik EPAL said...

waaa terharu lah kitewwwww sobs sobs nangis lap hingus kat bahu kak gee jah

Gee Jah Noor said...

NadGorgeous: cepat2 p terjah.. =)

cik EPAL: haha ape pulak..cik epal memang layak pon.. ;)

rizaros said...

salam pkenalan dr blog ben..
jenguk2 my blog and be my follower yer kat rizaros.blogspot.com..
TQ... :)

Gee Jah Noor said...

salam perkenalan jugak..
akan menyusul nanti..hehe.. :)

Rossnie said...

ehe..gee jah pun join..jom2 meramaikan majlis

soffya cik bulan said...

geee...malu okeh. tk layak sgt...
btw, tqvm tauuuu :)

sila bc entry bru post tu ye

wannurfazrini said...

terjah dr blog ben !

Gee Jah Noor said...

rossnie: hehe, sy juin lepas tgk anda juin..

Gee Jah Noor said...

soffya cik bulan: anda memang layak lah.. =)..okeh, nak p skodeng ni..

Gee Jah Noor said...

wannurfazrini: time kacih kerna terjah blog saya.. :)

soffya cik bulan said...

pia akn bt entry psl ni nanti...:)

Gee Jah Noor said...

soffya cik bulan: ha buat2..meh kita buat ramai2.. =D

Anonymous said...

Salam, saya Iwan, dari Bandung, menyediakan service transportation pakage All In (Sewa Kereta, Upah Supir (Driver), Petrol, Parking & Tol) dan booking hotel (atas permintaan. For further info, please contact me at :-
email : setiawantransport@gmail.com
add facebook : setiawantrans@gmail.com
sms/call : +6281221401090 (Iwan, Bandung)
or can sms/call at : 0173029722 (Bella, Cheras, Selangor)

Company Travel Agen iwan 100% milik orang ISLAM

Post a Comment

Komen anda sangatlah bernilai...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...