My World

My World

Sunday, December 19, 2010

Berdating dengan Cik Epal Gonjeng..


Tidak ku sangka, buah cempedak menjadi nangka..sukar untuk dipercayai, menjadi jugak pertemuan kami...

Pertemuan yang hanya dirancang pada hari kelmarin..kebetulan aku nak pergi Mid Valley dan kebetulan juga Cik epal nak pergi Mid Valley..so kami pun berjumpalah disana..

Aku ni jenis agak pemalu..tambah-tambah dengan orang yang baru aku kenal..kira aku ni baru lagi la kenal dengan cik epal..dok bertegur-tegur kat dalam blog dan facebook sahaja..

Yang membuatkan aku bertambah malu lagi, cik epal ni blogger terkenal..memang terkenal di kalangan blogger2..nak dibandingkan dengan aku ni, berapa kerat sangat la yang pernah masuk blog aku yang sekangkang kera ni..

Thanks lah to cik epal yang sudi berjumpa aku ni..dan bergambar dengan aku..rupanya cik epal ni pemalu jugak orangnya..dia kata sebab aku ni malu, so dia pun segan la..he..dah cik epal malu, aku ni lagi la malu..kalau cik epal buat-buat tak malu, aku pun mesti buat-buat tak malu jugak.. :P

Orangnya comel, stylo mylo, putih melepak lagi tu..aku berdiri sebelah dia, memang tenggelam lah aku ni..hehe.. dah la aku berbaju kurung..memang ayu tunggul kayu sungguh la..maklumlah baru balik dari kenduri kahwin..

Terkedu jugak la bila dapat jumpa dengan dia..tu yang aku malu-malu kuceng tu..hehe..by the way, u look so gorgoeus lah cik epal..pastu ada kawan-kawan cik epal yang juga blogger-blogger yang semuanya kiut miut..antaranya milimilo dan molmolla dan lagi sorang aku tak pasti apa nama blog nya..nice to meet u ol!

Kelmarin jugak aku berjanji nak jumpa kawan aku, Cik Tqah yang juga blogger merangkap kawan sekolah aku..aku datang dengan 2 orang kawan aku, Namie dan Hanie..Namie juga blogger..


hye cik epal!


cik epal & cik tqah


apesal smua blogger-blogger ni stylo kecuali aku?


geng-geng blogger


Namie & cik epal..dua orang ni memang putih melepak


Lepas jumpa cik epal, kami terus pergi makan..sebenornye aku tak makan pun..cik tqah sorang je yang makan..bak kata cik epal, menternak lemak..hehe..aku dan kawan-kawan aku minum-minum sahaja..


nyummy2..sedap jugak makanan cik tqah order ni


hanie mengcandid gambar aku & namie


apekah gaya ini?


Lepas tu kan tengah syok-syok kami berborak, ada datang sorang mamat ni mempromote perfume..mula-mula aku tak berminat..tapi lepas tu terbeli jugak...tengah promotion utk YES..memang murah je beb berbanding harga asalnya...




Oh ye, lupe pulak..he..aku kan nak update pasal kenduri kahwin kawan aku yang kat sabak bernam tu..tu la, excited jumpa cik epal sampai lupa dah majlis kawan aku ni..hehe..aku letak gambar-gambar kitorang je lah..


eh sempat lagi tu online


bersama dengan pengantin perempuan


macam susunan tangga je aku tengok gambar ni..hehe


tiup meniup la pulak


1 malaysia..


pengantin diapit dayang-dayang


pengantin lelaki & perempuan..tahniah isma & khairus


p/s: aku suka sangat tudung eriesya yang aku pakai tu..bestt dan selesa sangat..aku beli kat blogshop soffya eshope atau boleh tengok blog tuan tanah soffya cik bulan..

12 comments:

molmolla said...

wahhhhh hye hye kak gee ;)
hehe.. btw TQ semalam sebab ada gambar beramai-ramai.. aaaa, lenkali bawak laa heliza ekk..

dan dan.. kita amek ee picture tu :D

Gee Jah Noor said...

gmbar beramai-ramai tu mesti kena ada..hehe..
bwk heliza ek? InsyaAllah 1 hari nanti tanpa dirancang mesti dpt jmpa jugak.. :D

amek2, xperlu bayar pun.. :P

Namie Amir said...

gee..mintak emal gambar yang tqah tangkap ke namie_comey@yahoo.com.yg xdak watermmark k..nk buh dlm fb

soffya cik bulan said...

wahhh..makin kedengki lah pia tgk nihhhhh
tak acik okeh...kalao kat kl mesti jumpe ngn gee jgk
btw, tq a lot prmote tdg kite :)
n tq a lot tegur kite n akhirnya jd kawan....:)

nurul huda said...

sis pun bergaya jugak :D

cik EPAL said...

auuww saya memang pemalu :D

milimilo said...

alalala.bestnya dpt jumpa dgn kak jijah kwn helia ni.serius nak sgt jumpa dgn heliza walaupun dia cuma kenal cikepal.hehek.nicce to meet u too. akak sgt lah ayu. suka tengok =)

liyana said...

wah jumpe cik epal... bestnye :)

Gee Jah Noor said...

Namie Amir: amek kt hanie ek..dh letak dlm external dia..

soffya cik bulan: insyaAllah nt kte jmpa pulak ye..time kasih gak sudi kwn ngan kite ni..he..btw, tudung tu memang besh..

nurul huda: xde bergaya mana pun..he

Gee Jah Noor said...

cik EPAL: kat blog macam xpemalu je..hehe

milimilo: ayu? tunggul kayu ade la..hehe..insyaAllah nt leh jgk jmp ngan heliza.. =)..kamu pun sangat comel lorh..

liyana: jum kite jmp pulak pasni.. :)

♥..cik_mas..♥ said...

nk join jugak!! :(

Gee Jah Noor said...

turun la midvalley..hehe

Post a Comment

Komen anda sangatlah bernilai...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...