My World

My World

Saturday, December 25, 2010

Heliza main bola sepak? Biar Betol? Terror ke?



Salam pagi sabtu..

Tekejut eden bila tengok kat notifications FB kawan eden shared link kt wall eden tengah2 pagi buta semalam pasal bola..video bola..

Dalam hati aku ape kena kawan aku ni bagi link pasal bola.. sapa lawan bola ni..

Sekali aku play video tu, dia yang main bola da.. kelakar siot.. haha.. lawak je aku nengok... korang tengok la...


video

macam terror pulak ija sepak bola.. :P


Video ni ada kat fan page dia..Heliza Helmi..sapa-sapa yang belom like fan page dia dan rasa nak like bolehlah like kat SINI.. (time kasih sebab like) =D

Video ni sempena dengan Final Piala Suzuki..Malaysia lawan Indonesia esok..so si ija ni bersemangat betol menyokong pasukan Malaysia sehinggakan buat video ni..kreatip jugak kawan aku ni...he..

Aku pun nak bagi sokongan gak kat pasukan Malaysia..tapi aku tak reti la nak buat video2 ni..uhuk2..GUDLUCK pasukan bola sepak Malaysia..3-0 okay!

Kepada ija, ko memang banyak idea betol lah..haha..so aku letak la video ko kat sini supaya semua yang tengok blog aku ni pun jadi bersemangat sokong pasukan Malaysia..tak gitu kawan2? he..ok, cau dulu... ('',)

ni ade sekeping gambar ija aku curik kt fb die..hehek


10 comments:

nOuRuL EyEdHa said...

hahaha!! nenek ija maen bola! owg pun da share kat fb org gak. penuh dgn semangat dan berdedikasi giler ek..ek..ek.. :D

Gee Jah Noor said...

tu la..lawak je..hahaha

armouris said...

Malaysia boleh!! Main bola jangan sampai cedera - Kecederaan/Kematian di Padang Bola Sepak

Heliza Helmi said...

heeeeeeeeeeeee.. sape lah kawan ko tu ye..:p

dik rara said...

salam kak gee hyeee! ala2 comeinyeee k.heliza ni mennn~..tpi nk tnye bley x?camne eh nk pkei slndng cam k.heliza ni,eg kat vid k.heliza y ni 'ta jia hao... wo she helija :)' sbb slndg ni nmpk bntuk curve kat dpn,sye skeee!!da try wat byk kli tpi xdpt huhu
klu k.heliza xbley tnjuk,akak pon bley kannn? sbb sgn gak nk tnye dirct k.heliza..tkot die bz ke hehe...cntik je akak2 ni pkei slndggg~ ngee.. hop akak bley tolong sye ya..tq! <3

Gee Jah Noor said...

armouris: yeah Malaysia boleh..main secara berhemah.. =D


Heliza Helmi: entahlah mana 1 kawan aku tu..dia tu pelik sikit..hihihi.. =P


dik rara: w'slm...hye dik rara..oo yg btk curve tu kena guna inner cotton..nak tahu cmna wat inner cotton tu jadi muncung boleh tengok kt blog kawan akak ni..http://soffya86.blogspot.com/2010/11/tips-inner-cotton-bagi-selesa-muncung.html

selamat mencuba.. =D

misrerama said...

hehehe..teringat zaman men futsal.... :P

Gee Jah Noor said...

sy xpernah pun men futsal..hoho..

misrerama said...

haha..maenla...pasti seronok!hehehe

Gee Jah Noor said...

nak main..tp tak termain lagi..huhu..sian sungguh diri ini..

Post a Comment

Komen anda sangatlah bernilai...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...