My World

My World

Saturday, December 11, 2010

Hati Yang Kau Sakiti versi Kedah & Kelantan..





Tak habis lagi rupanya cerita aku semasa di Surabaya.. banyak lagi entry yang boleh aku buat sebenarnya pasal Surabaya ni.. Hari ni aku buat entry pasal kawan aku ni menyanyi lagu hati yang kau sakiti dalam loghat kedah dan kelantan semasa perjalanan kami di dalam bas..

Harap-harap orang kedah kat luar sana dan orang kelantan boleh terima nyanyian kawan aku yang sekadar suka-suka di surabaya ni...kawan aku ni memang pelik sikit..bukan pelik apa, watak dia tu macam-macam..colourful giler lah..

Sapa yang dah kenal dengan perangai dia memang tak kering gusi lah melihatkan keletah dia..mungkin ada jugak yang tak suka dengan keletah dia..tak semua orang suka dengan kita betul x? so, yang tak suka, abaikan lah video ni..yang suka tu boleh la tengok banyak-banyak kali..hehe

Ok, mari kita tengok video ni..


video

18 comments:

misrerama said...

hehee..heliza2.....sgt lah lawak n comey......

Gee Jah Noor said...

tu la..kelako je nyanyi versi kedah..sy ketawa dlm hati je masa ngah rekod tu..hahaha

misrerama said...

hahaha......kem slm kat heliza okeh....suke die sgt......hehe..upload la bebanyak lg...suke.. :))

nizam 95 said...

hahahaha lucu nya video ni..... org kelantan dan kedah ni mesti heliza kena mrh ni kan... gee jah noor

nizam 95 said...

lucu nya video nii.. kan mesti org kedah dan kelantan mrh hehehehehe

Gee Jah Noor said...

misrerama: insyaAllah..
ade lg bideo lama2..nt2 sy upload ek.. :)


nizam95: hehe xtahula..harap2 dorang suka la..akak ni org kedah gk..akak suka je dengar k ija ckp kedah...hehehe

misrerama said...

hehehe..tenkiu gee jah... :))

Gee Jah Noor said...

sama2.. =)

. sabrina . said...

hahha . teman ? tu perak tu , mcm sala je yg versi klantan tu bunyi cm sleng perak je . nway vdeo yg best heliza mmg lwak . hee :D

Gee Jah Noor said...

haha itu la..bukan dah loghat kelantan tu..loghat campur2 dah tu.. :P

nOuRuL EyEdHa said...

nenek ija yg very der..dah muncul kembali.haha kalau org kate kak ija tu control ayu je memanjang, tgk rate2 video2 die (versi2 nenek ija tu) xdalah! gile2 lagi adalah..haha very natural and tersangatla kelakar. hahaha :) best sungguh akk dpt berkawan rapat ngn die. terbaek la!

Gee Jah Noor said...

hehe..nourul suke eh tgk kak ija jadi nenek? dia tu memang apa2 ja boleh buat..mana la ada orang suka2 nak jd nenek..dia pulak lagi suka wat mcm tu..hehee

nOuRuL EyEdHa said...

haha...first time sy tau die tu mcm tu bile tgk vdeo yg die print assgnment then kene rijek tu la..memg klaka giler..gelak sampai kuar2 air mata. asenye akk ni msti kental habis nk tahan gelak n layankan kerenah gile2 "nenek ija" tu kan? hahaha.. :)

Gee Jah Noor said...

ahahaha..memang tahan gelak je la..kalau ada masalah leh hilang masalah tu sekejap.. =D

nOuRuL EyEdHa said...

akk ni xklaka cm dia ker? berguru la dgn bliau. :) ..haha kak ija tu ptutnye salah msuk competition la.. dia ptut msuk raja lawak, bkan AF. hahaha.. :)

Gee Jah Noor said...

akak kelakar cara lain..k ija salu gelakkan akak jugak..hehe..

...ninie... said...

hahaha..ngn gaya nye tue mmg lawak + comey....aduhhh nasib x pekat loghat tue...kire blh phm ag laaa... hehehhe

Chempaka Sari said...

wah susahnya nak baca, awat tulisan tak terang?

Post a Comment

Komen anda sangatlah bernilai...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...